URZĄDZENIA DO MROŻENIA OWOCÓW


Poznaj ofertę na urządzenia, które pomnożą cenę Twoich owoców

SADOWNICY MOGĄ ZAROBIĆ WIĘCEJ!

MROŻONE OWOCE KOSZTUJĄ WIELOKROTNIE WIĘCEJ
NIŻ TE PROSTO Z DRZEWA -> POPRAW SWOJE DOCHODY
CO ZROBIĆ ABY ZAROBIĆ PRZY TAKICH CENACH OWOCÓW?

DZISIAJ NIE WYSTARCZY WYPRODUKOWAĆ...
…NALEŻY TAKŻE PRZETWARZAĆ

Posiadamy w ofercie szereg urządzeń do mrożenia owoców,
o różnej wydajności i wielkości
DEDYKOWANE DLA BRANŻY SPOŻYWCZEJ

Posiadamy Certyfikat F-GAZ Urzędu Dozoru Technicznego, który pozwala nam sprzedawać i serwisować urządzenia do procesu mrożenia owoców.

LIDER NA RYNKU MROŻENIA SZOKOWEGO
  • schładzanie z +90°C do +3°C w 90 minut
  • zamrażanie z +90°C do -18°C w 240 minut
TECHFROST
Schładzarki szokowe Techfrost są niezbędnymi urządzeniami, które umożliwiają bezpieczne przygotowywanie żywności wysokiej jakości. Osiągając temperaturę wewnętrzną na poziomie -40°C w krótkim czasie. Schładzarki szokowe Techfrost zapewniają wysoką wydajność i niezawodność.
Szybkie obniżenie temperatury rdzenia żywności (schładzanie z +90°C do +3°C w 90 minut; zamrażanie z +90°C do -18°C w 240 minut) hamuje rozwój mikroorganizmów przy zachowaniu świeżości i smak każdej żywności w nienaruszonym stanie, poprzez wystawienie produktu tylko na pośredni przepływ powietrza.